Nyitólap » Média » Címlapsztori

A hely, amit mindenkinek látni kell!

IV. évf. 11. szám; 2008.06.04.
Az átadó ünnepségen
FŐNIX-CAMPING
Tiszamogyorós Tiszapart

A Főnix-Campingben óriási fejlesztéseket hajtottak végre, mely keretében komfortos apartmanházakkal bővítették a területet. "A Főnix-Camping ebben az évben kezdte meg működését. Mondhatnám, hogy még nem volt múltja, csak jelene, és a jövőjéért dolgozunk. De ez így nem teljesen igaz, mert a menedzsment ugyanaz, mint a Katkó Campingben, és ott már a vendéglátásunknak - remélem - pozitív múltja van. A Főnix Campingben ez a pozitívum van javítva a kellő infrastruktúrával, még több vendégszeretettel, és jó programokkal. Bízunk abban, hogy a camping a vidék idegenforgalmi nevezetességévé válik, és továbbra is szeretettel várjuk kedves vendégeinket, a nemzetközi Tisza-túrák résztvevőit, baráti társaságokat, motoros egyesületeket, íjászokat és mindenkit, aki egy csepp kikapcsolódásra vágyik a Felső-Tisza vidékén...nálunk." - fogalmazott Katkó Lászlóné, tulajdonos.
Az elmúlt évhez hasonlóan, az idén is hivatalos megnyitó ünnepséggel kezdték a szezont a Főnix-Campingben, ahol az új beruházások átadása is megtörtént. A ceremóniát 2008. május 30-án rendezték meg. Az ünnepségen Katkó Lászlóné, Évike köszöntötte a vendégeket, s időnként elcsukló hangon mesélt egy álom beteljesüléséről. Férje, Katkó László, 15 éve álmodta meg a camping tervét és megvalósulását. Álmai és tervei találkoztak a lónyai származású, Budapesten élő Gyöngyösi Lajos elképzeléseivel. 2007. szeptember 23-án kezdték meg az apartmanházak alapozását, és alig nyolc hónap alatt „csoda nőtt ki a földből”.
Dr. Szép Béla, országgyűlési képviselő megnyitó beszédében elmondta, hogy a Tisza partján épült camping a városi ember számára a kulturált pihenés lehetőségét kínálja, és az ide ellátogató vendégek jó hírét fogják vinni térségünknek. "Vendég és vendéglátó mosolyogva fog találkozni.”- fogalmazott a képviselő. Szűcs Gyula református tiszteletes áldása után Dr. Szép Béla és Mártha Tibor a Leader Közösség elnöke a díszszalag átvágásával közösen adták át a létesítményt. A szívélyes vendéglátás mellett, a mazsorettes lányok és az eperjeskei óvodások szórakoztatták a meghívottakat.
Amit érdemes tudni a Főnix-Campingről:
A vízi túrázók körében az elmúlt 15 évben már fogalommá vált a Katkó család szíves vendégfogadása és az ízletes babgulyás. Az üdülő központ évről évre lassan, de biztosan épült a Tisza folyó 650-es fkm-nél.
Napjainkra már nem csak a Felső-Tisza vadregényes tája jelenti a vonzerőt, hanem számos új lehetőség a szórakozni és pihenni vágyóknak. A camping területén megoldható sportegyesületek edzőtáboroztatása, a gyerekek erdei iskolában való részvétele. Óvodák, gyermek otthonok, idős otthonok, nyugdíjas klubok térítésmentesen igénybe vehetik a parkosított kertet, játszóteret, szalonnasütőt egy teljes nap keretében.
A Főnix biztosítja a nyugodt körülményt üzleti tárgyalások, munkaebédek, vállalati rendezvények, tréningek lebonyolításához. A kiváló területi adottságok kedveznek a vízi túrázók, illetve sportegyesületek táborozási lehetőségeinek sátortáborban, illetve apartmanokban.

A tiszamogyorósi tiszapart is fontos állomása a Nemzetközi Tisza-túrának minden év július utolsó hetében. A hagyományok soraiba tartozik a Zöld Kerék Alapítvány által szervezett kerékpárosok hete is. A szervezők büszkék a IV. alkalommal megrendezésre kerülő Főnix-Kupára, a hagyományőrző íjász versenyre.
A Főnix-Camping fejlesztése folyamatos. A meglévő létesítmények tovább bővülnek, étteremmel, konferencia teremmel, egy ötszobás panzióval. Épül a Campinghez kapcsolódó a folyóval összekötő hajókikötő.
A meglévő sátorhelyek, a kiszolgáló létesítmények, az apartmanházak a térségben a legújabbak és a legnagyobb létszámbefogadó képességűek.

A 2008. évi rendezvényekről:
A Főnix Camping egész évben várja kedves vendégeit érdekes programokkal:
Szolgáltatások:
- erdei táboroztatás, nyelvi táborok, edző táborok, kézműves, alkotó táborok
- bankettek, kerti partyk, összejövetelek szervezése és lebonyolítása
Vízitúrázók és hajósok részére kikötő!
- XLI. NEMZETKÖZI TISZA TÚRA
2008. július 24. - augusztus 3. (Bustyaháza) Tiszabecs-Tokaj, Tiszamogyorós 2008. július 30.
- FŐNIX KUPA
Nemzetek Közötti Történelmi Hagyományőrző Íjászverseny, Tiszamogyorós. A verseny minden év augusztus első hétvégéjén kerül megrendezésre. A versenynaptári kiírás szerint a pontos dátum elérhető lesz. Ebben az évben IV. alkalommal kerül megrendezésre. Változatos célok, korhű ruhákban, reflex íjakkal, kísérőknek, gyerekeknek egész napos programok.
- KARATON NAPOK
Motoros találkozó. Az idei nyáron kerül első alkalommal megrendezésre.2008 július 4-5-6 napján Karaton Napok Főnix Campingben. A rendezvényt a Karaton Motoros Egyesület szervezi.

- Nyugdíjas napok
- Baba napok
- Hajós napok

További információkért érdeklődjön a Főnix Camping bármelyik elérhetőségén!

Az árakról röviden:

Sátorhely, saját sátorban: 1000 Ft/fő/nap. (magában foglalja a sátorhelyet, a zuhanyozási lehetőséget, wc használatot, áramvételi lehetőséget)
Kísérő kocsiknak a parkolás ingyenes.
Az apartmanokat a pihenni vágyó családoknak, a sporthorgászat szerelmeseinek, a kiránduló gyerekeknek ajánlják. A faházakban megtalálható a nászutas szoba, a nagycsaládosok részére a kényelmet szolgáló helyiségek, a mini konyha. Az apartmanok árai 2500 Ft/fő/nap.
A szálláshoz igény szerint rendelhető büfé reggeli, meleg vacsora vagy teljes ellátás.
Üdülési csekket, meleg étkezési utalványt elfogadó hely.
Családi kedvezmények: 2 felnőtt és 2 gyerek (legalább 5 eltöltött éjszaka után) 10 % kedvezmény a szállásárból.
Csoportok részére: 30 fő felett 10 % kedvezmény a szállásárból.
Csoportos étkezés: 30 fő felett 10 % kedvezmény.
További kedvezmények egyénre és csoportokra szabottan az eltöltött vendég éjszakák és szolgáltatások igénybevételével történik.
Az árak az áfá-t tartalmazzák.

Pihenje ki az év fáradalmait a külvilág zajától messze, igazi falusi környezetben!

Elérhetőségek:
FŐNIX-Camping Tiszamogyorós
Levelezési cím: Katkó Lászlóné, 4600 Kisvárda, Halassy u. 32.
e-mail: fonix.camping@freemail.hu
Telefon: 06-20-388-6014, 06-30-670-2398

Főnix-Camping
kissati
2008-06-02 15:06:56
Ide érdemes elmenni...
Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá!

Ingatlan gyorskereső

Település:
Ingatlan típus:
Irányár: (-tól -ig)
- ,-Ft
Azonosító:
 
 

2018 © Copyright NEXUS Holding franchise-hálózat.

Impresszum | Jognyilatkozat | Használati feltételek | Adatvédelem


Rólunk

Hitel

Ingatlan

Média

Kapcsolatok
Honlapunk JavaScript technológiával megvalósított elemeket tartalmaz, amit az Ön böngészője nem támogat.
Ezt a technológiát elterjedten alkalmazzák az interneten tartalmak feldolgozása során. Ahhoz, hogy Ön is élvezhesse a technológia előnyeit, kérjük, hogy böngészőjének biztonsági beállításainál engedélyezze a JavaScriptek futtatását. Ehhez az alábbiakat kell tennie:

Internet Explorer (6.0)

 1. Válassza az 'Eszközök' pontot a menüből
 2. Kattintson az 'Internetbeállítások' menüponta
 3. Válassza a 'Biztonság' fület
 4. Kattintson az 'Egyéni szint' gombra
 5. A 'Beállítások' listát görgesse a 'Parancsfájlkezelés' szakaszig
 6. Az 'Active Scripting' tételnél válassza az 'Engedélyezés' opciót
 7. Kattintson az OK gombra

Netscape Navigator (7.0)

 1. Válassza az 'Edit' pontot a menüből
 2. Kattintson a 'Preferences' menüpontra
 3. Válassza az 'Advanced' tételt a bal oldali listából
 4. Válassza a 'Scripts & Plugins' tételt
 5. Kapcsolja be az 'Enable JavaScript' jelölőnégyzetet
 6. Kattintson az OK gombra

Mozilla Firefox (1.5)

 1. Válassza az 'Eszközök' pontot a menüből
 2. Kattintson a 'Beállítások' menüpontra
 3. Válassza a 'Tartalom' beállításokat a felső sávon
 4. Kapcsolja be a 'JavaScript engedélyezése' jelölőnégyzetet
 5. Kattintson az OK gombra